terbanglah tinggi-tinggi sahabat. ;)


Bismillahirrahmanirahim.
assalamualaikum.


Ya, petang yang damai sesepoi-sepoi angin meniup gua coretkan perihal member gua. 
Si bajet kiut tue Nur azimah. gua panggil beliau  kat kelas 'si matrix gopeng'. sebab gua macam orang arab sikit. kasi nama ikut peristiwa. alang-alang dia pernah blaja matrix gopeng. so, gua panggilah matrix gopeng. hehehe 


Si  KPOP  nie pula member kelas gua gak, nama beliau Firdaus. Panggil daus kecik/pendek. Coz dalam kelas ade daus lain gak. Bezanya dari segi kepanjangan. panjang tang mane itu sulit. tak leh gtahu. ISA aku karang,teeheee ;)

Sukacita dan dukacitanya, member gua berdua nie akan tidak akan bersama-same dengan gua next sem. 
itu gua sedih. Hilang sudah teruna dan teruni kelas gua.katanya menerima Tawaran SPA. 
Hmmm..sape lagi gua nak main bahan-bahan? ;')
Sukacitanya pulak,
 diorang dapat pengalaman baru,
 dah boleh kenal perihal alam pekerjaan yang sebenarnya.
 Dan yang penting tiap-tiap bulan masyuk tak macam aku. Duit PT tak mampu apply, 
hanya menunggu kata-kata dari tuhan
 sambil tangan call abah cakap
 ' terima kasih abah'
 (itu kalau duit dah masuk heee)

Anyway. good luck guys. gua ucapkan kepada diorang.
 dan lagi satu, gua suka gosip2 kan diorang ni, dan tak sangka diorang leh keje satu tempat pulak..
 (sumpah gua tak de pakat dengan SPA =)
Jangan lupa kitorang kat KBM nie. 
selamat maju jaya. ;)


Kelas TOP DL BM2231A 2011.

14 00 Pendengar cerita:

bombay said...

ko memang ade contact dgn spa nie bob..haha

jacktigermalaya said...

hahahah.. x de dol. munkin dah jodoh. ;)

bombay said...

hahahaha.....ko ade 6th sense nie..haha

azie aziz said...

bob...sweet nye..walaupun xabis2 lg nk ngutuk aku..tp aku appreciate sgt2 n gile2..thanx a lot bob..syg ko lbh..
bombay,ble nk tulis pasal aku lak?ko nyer blog gle top..suma nk bce.at least dpt la aku tumpang2 ckit..
syg korg sgt2..

Mohd Shahnom Ismail said...

Tahniah kat Firdaus dan Azie
Semoga capai apa yang dicita
Bila anda memilih kerjaya berbanding degree di universiti, ku fikir anda ada sedikit sebanyak berfikir mengenai duit.
Sambil2 kerja, dalami bab pengurusan kewangan
Cadang beli majalah Personal Money dan belek2 sket buku tulisan K.C Lau.
Good luck guys, later on kalau nak ambil takaful insuran atau buat simpanan dan pelaburan, jangan segan2 cari ku.

Good luck =)

jacktigermalaya said...

dengar tu Azie... pesanan Ikhlas dari Abang Shanom! heeee

azie.. sayang2 lebih ko kat aku, lebih lagi sayang ko kat 'dia' kan2??? ;)

bombay: jgn nak 6 sense sangat lah. ;)

Muhammad Izzwan said...

Ooo...ade blog gak ruhpenye...
ha mari ber..singgah blog gua..haha...

jacktigermalaya said...

ini blog gua yang ke 3 dah. first. second. sulit. korang tak percaya itu blog aku. hehehehe *gua g add lu punye jap. ;)

azie aziz said...

hehe..thanx a lot shahnom aka 'ketua kesatria' group aku..hehe..nt da keje inform aku k?leh aku berurusan ngn ko..
bob: dah2..xabis2 nk bahan aku..eh,dorg kata nk kua kn..jom2..ko kt kl ke melaka ke kt johor?uppss..
izwan :meh la singgah blog aku gak..bru nk berjinak2.(promote) =)

jacktigermalaya said...

hehehe agak kiut azie mempromote blog beliau! hehehe aku kat s'pore. lusa kot baru balik. jalan2. papehal roger ok?. tak mo sedih2 k matrix gopeng. *panggilan itu tinggal kenangan dalam kelas next sem. ;')

azie aziz said...

ha,kiut kn?aku tawu..hehe..
perghh..kt singapore?wtpe?aku tade no ko..
inbox fb aku no ko eh..
ala,jgn la ckp cmtu...sedih la..
hidup xslalu ada kenangan indah tp kenangan indah tu sntiasa hidup dlm hati ni..=)

jacktigermalaya said...

baik! ;)

Muhammad Izzwan said...

da singgah da semua..
oi bob..blog ko yg lain tu pasal ape??
tutorial PES ker??bhahaha!!

jacktigermalaya said...

adelah. PES? berani lagi sebut PES? kan dah terbukti? masih lagi tak percaye? *take ur time dude. go back and practis lah.. ;)

Post a Comment